20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
16°
Kedd
2020.03.28. szombat, Gedeon
forbes.hu
FORBES
Tízből kilencünknek előítéletei vannak a nőkkel szemben. Skandinávia legnagyobb női techkonferenciáján is szóba került, mit lehetne tenni.
Újabb milliárdos közbeszerzésen nyert Jászai Gellért cége.
Jár a munkabér karantén esetén? Lehet kötelező a home office? Koronavírus-kisokos munkáltatóknak és alkalmazottaknak.
26 éve egyetlen díjjal kezdték, ma már hét kiemelkedő menedzsert díjazott a Menedzserszövetség szokásos éves gáláján.
A szervezetek érdekeltek abban, hogy szakembereik építsék magukat - van közös metszete a munkáltatói és a személyes márkaépítésnek.
A fizetések és rugalmas lehetőségek tekintetében is az IT a legerősebb szektor jelenleg, többek között ezért jelent jó karrierutat a kisgyermekes ...
Az első kiadás Bosnyák Viktória Tündérboszorkány című meséje, amellyel az Amigos a gyerekekért Alapítvány ügyét karolják fel.
A termékek megoldást nyújtanak a virtuális megbeszélések és videókonferenciák megszervezésére, internetes képzések és virtuális rendezvények ...
Ingyenes konzultációs lehetőséget is biztosítanak.
Ezzel párhuzamosan mozgalom indult a Facebookon, a arra biztat, hogy ne kérjük vissza pénzünket a vírus miatt elmaradó színdarabok vagy koncertek után.
A mintavétel előtt 8-12 órával tilos enni, inni és fogat mosni.
Praktikus to do lista a bizonytalanság kezeléséhez.
A leggyakoribb hiba, amit az emberek elkövetnek az, hogy túl sok időt töltenek azzal, mit akarnak kezdeni a karrierjükkel.
A bizonytalanság időszakában van a legnagyobb szükség a vezetőre. De mit tehet ő?
A tökéletesség hajszolásával nem jobbak leszünk, hanem betegebbek és szomorúbbak.
A Mártogatós konferenciákra, céges rendezvényekre szállít hideg ételt, aztán pillanatok alatt eltűntek az ügyfelek. Házhoz szállításra, ...
Összeszedtük, ami az otthoni tanuláshoz hasznos lehet. Digitális tartalmak, ingyen.
Egyre több ország zárkózik be, komoly kár érte már most a légitársaságokat. Csődhullám jöhet az iparágban.
Külön program indult a kórházi dolgozók gyerekeinek online oktatására. Várják az érintett szülők és az óraadó önkéntesek jelentkezését.
A 21. leggazdagabb magyar 105 szobás hoteljét ajánlja fel, ahol karanténba helyezhetik majd a koronavírus-fertőzötteket.
A Michelin-csillagos bástyák közül már csak a Gerendai Károlyhoz kötődő, ebédmenüt is kínáló Costes Downtown áll.
Leáll a Mercedes gyár Kecskeméten, egyelőre két hétre. A Suzuki is felfüggeszti a termelést.
Nem lesz egyszerű piacra vinni azokat a hiteleket, amiket a gazdaságvédelmi terv részeként ma bejelentett a kormány.
A ma bejelentett intézkedések komolyan érintik a bankszektort, a Csányi Sándor vezette OTP üdvözli azokat.
Ígéretes ötletnek indult, régiós terveket dédelgetett, de kiderült, hogy üzletileg nem fenntartható. Bezárt a szabadúszók Airbnb-jének szánt ...
Kiderült pár újabb részlet a gazdaságvédelmi csomagról, így lesz rugalmasabb a munkánk és változnak a hitelfizetési szabályok.
Vannak, akik nem maradhatnak otthon ezekben, az embertpróbáló időkben. Keressük őket, hogy megmutathassuk kivételes teljesítményüket.
Egy jó poénért vagy beszólásért elég sok közeli hozzátartozómat eladnám, de cserébe vállalom, hogyha adok, akkor kapok is.
A koronavírus egy hatalmas technológiai diszrupció, és egyben egy utolsó lehetőség a lemaradók számára, hogy felcsatlakozzanak a már évtizedek óta ...
Házhoz viszi március 23-tól a tavaszi nagymosást a Bubbles, egyelőre Budapesten indítják el a szolgáltatást.
Március 30-tól indulnak az első kurzusok azoknak, akik elvesztették a munkájukat, vagy az otthoni munkavégzés mellett van pár órájuk önképzésre.
A magyar vállalatok nagy része az elmúlt hetekben egyik pillanatról a másikra a távmunka mélyvízében találta magát. Ami most zajlik, az egy ...
Legyél akár introvertált, akár extrovertált, a közös munka egy idő után csökkentheti az hatékonyságot. Ilyenkor lép színre a hasznos énidő.
Veres Tibor cége, az AutoWallis Nyrt. több hónapos előkészület után a Wallis Kerepesi Kft., valamint az annak helyet adó ingatlant birtokló K85 Kft. ...
Mit csinál az egyszeri gamer, ha otthon kell maradjon? Játszik.
Még több cikk