27 °C, Budapest
27 °C
Budapest
Holnap
19°
Holnapután
17°
Csütörtök
16°
2019.04.22. hétfõ, Csilla
g7.hu
G7
Félmilliónál is több magyar állampolgár él más európai országokban, 290 ezren 2010 után távoztak. Részletesen bemutatjuk, hova mentek, és mit tudhatunk róluk.
Az előzetes számok szerint 750 milliárd forinttal 2018 új rekordot hozott az adókedvezmények terén. Ez az érintett adófajtákból származó bevétel közel ötöde.
A részmunkaidős csokoládékóstoláshoz semmilyen extra nem szükséges.
2021-re elérheti a magyar autóipar termelési értéke a 10 ezer milliárd forintot, ám ezzel még kiszolgáltatottabbak leszünk egy erősen ciklikus ...
Meg sem próbálunk lavírozni, egyenesen ellenszegülünk Amerikának, és Kína felé fordulunk.
A SimCity amellett, hogy új műfajt hozott a számítógépes játékok terén és hatalmas piaci siker volt az alkotók számára, és a városépítészek ...
Jól néz ki az elefántábra, de érdemes a helyén kezelni. Nem Kína miatt stagnál a nyugati középosztály, hanem a globális elit hagyott mindenkit maga mögött.
A lengyelek a Brexit miatt hajlandónak mutatkoznak Németországba költözni.
Lehet, hogy annál egy fokkal ravaszabb a Fidesz, mint amit a felszínen látunk. Bemutatunk egy értelmezést, ami szerint ez a történet is a pénzről szól.
A Volkswagen üzemi tanács nem támogatja, hogy a cégvezetés Kelet-Európába helyezze ki a termelés egy részét.
Azok válnak sikeresebbé, akik hivatásként tekintenek a munkájukra, állítója a Yale professzora. A vezetőknek sem árt, ha odafigyelnek arra, hogy az ...
Leépítésekkel és drasztikus költségcsökkentéssel próbálják megmenteni az autóipari beszállító céget.
Végre rájöttek, mivel lehetne kizsarolni a keményvonalas brexitesek támogatását, de egy meglepő dolog közbeszólt. Most megint senki nem tudja, hogy mi lesz.
Bemutatunk egy egyszerű példát arra, miért nem ösztönzi a jelenlegi támogatási rendszer, hogy a pénzből nálunk is innováció legyen.
Decemberben még 135-es dolgoztak a Bp2017 Kft-nél, áprilisban viszont már csak tucatnyian fognak. Idővel a cég végelszámolása is megindulhat,
Három év alatt több mint 100 ezer új munkahely jött létre az amerikai marihuána-ágazatban. Töretlen száguldás jellemzi a szektort.
A magasan képzettek és az alacsonyabb képzettségűek is megmaradnak, de a szakadék nőni fog közöttük, mert oda nyomulnak be a robotok.
Elváltás, albérletben laksz és az új párod érvényesítené a családi adókedvezményt? Az adóhivatal válaszol.
Négyszázmillió megy a Vörös József vezetésével működő sportegyesületnek.
Nagyon ellentmondásos történet Augsburgból, a pénzügyi gondokkal küzdő Kuka gyárból.
A szaúdi állami olajvállalat volt tavaly a világ messze legnyereségesebb cége, olyan vállalatokat maga mögé utasítva, mint az Apple és a ...
Az egész Európai Unióban Magyarországon emelkedtek a legnagyobb mértékben a lakóépületek kivitelezési költségei az elmúlt nyolc évben.
A céges iratokból pontosan megállapítható a Hír TV új főhadiszállásának az ára. Nem ez azonban az egyetlen érdekesség Mészáros vállalatánál.
A társaság papíron több megrendelést kapott az elmúlt években az MSZP-től, mint amennyi a tényleges bevétele volt.
Az IBM mesterséges intelligenciát használó alkalmazása elég félelmetes, 95 százalékos pontossággal működik.
Egész Európában dinamikusan nő a külföldre kiküldött munkavállalók száma, miután az EU lehetővé tette, hogy egyszerűbben lehessen másik ...
A téma előéletéhez képest meglepően kis visszhangot kapott, hogy a Magyar Nemzeti Bank pénteken bejelentette, bezárja a külföldi kapcsolattartó irodáit.
Meglepte a Henkelt, hogy mekkora felhajtás alakult ki körülöttük a túlóratörvény miatt. Interjúnk Fábián Évával, cég vezetőjével.
Márciustól Vajna Tímea társirányítja az elhunyt férje, Andy Vajna magyarországi birodalmát összefogó az AV Invetsments Kft.-t. Az örökség ...
Mintegy 10 ezer szlovák cég van Magyarországon regisztrálva, és nagy ütemben nő a számuk. Idén várhatóan 800-zal lesznek többen a kedvezőbb társasági adó miatt.
Tima János Mészáros Lőrinc több cégében tölt be tisztségeket. Amikor legutóbb kapcsolatba került a médiával, akkor az volt az emailcíme, hogy ...
Ér valamit az az ügyészség, ami néha félrenéz? A G7 podcast vendége a Korrupciókutató Központ vezetője.
Az államnál nyilvántartott egyéni számla nem alkalmas a pénz elszámolására.
Megszavazta az Európai Parlament, hogy szerte az EU-an erős és egységes védelem illesse meg a visszaéléseket leleplezőket.
A Guardian újságírója egy hétig önként lemondott azokról az online szolgáltatásokról, amelyeket a Google is nyújt. Végül ambivalens érzésekkel zárta a hetet.
Még több cikk