26 °C, Budapest
26 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
21°
Szombat
2020.10.21. szerda, Orsolya
vg.hu
VG
György László arra is felhívta a figyelmet, hogy 3,8 százalék volt a munkanélküliség, ami a harmadik legjobb adat az Európai Unióban.
A Vállalkozások munkaerő támogatása program mintegy 25 ezer álláskeresőt juttathat munkalehetőséghez.
Az állam által biztosított ingyenes szoftverhasználat körülbelül 300 ezer ember elektronikus ügyintézését könnyítheti meg, illetve teheti egyszerűbbé.
A beruházásból, új gyártóegységet létesít a vállalat.
Megerősítette idei előrejelzését a Roche gyógyszeripari vállalat, amelynek diagnosztikai üzletága rekordforgalmat ért el az év első kilenc hónapjában.
Csökkennek az adóterhek, egyszerűsödik a bürokrácia, szervezeti szempontból pedig három egyértelműen elkülönülő működési forma jön létre a ...
Az oltásoknak könnyen hozzáférhetőnek és megfizethetőnek kell lenniük minden célcsoport számára.
Állami támogatással igyekeznek erősíteni a szakemberképzést Szerbiában, az intézkedésnek a várakozások szerint gazdaságélénkítő hatása is lesz.
A szokatlan vitát két amerikai televíziós társaság egymástól függetlenül, de egy időben szervezte a két politikussal.
Sok munka van még hátra az Európai Unió és az unióból kilépett Egyesült Királyság jövőbeli kapcsolatairól szóló megállapodás eléréséig.
A nemzetközi gyakorlatban bevált gyógyszerek közül már kétféle is használható a magyar betegek megmentésére.
Uniós forrásból 2 milliárd 26 millió forint jut telefonos ügyfélszolgálat létrehozására.
A pénzintézet CSR programjának kiemelt fontosságú részét képezi a rendszeres véradások szervezése.
A javaslatokat kidolgozó szervezetek szerint a siker záloga a partnerség. Az orvostechnikai szektor kész konstruktívan együttműködni a kormányzattal.
Augusztushoz képest szeptemberben nem változott a foglalkoztatottak száma.
A VII. kerületi Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum diákja, Mezei Emese győzelmével zárult a 2019–2020-as V4-es Közgazdasági Olimpia ...
Minden egyes forintnak a sokszorosát kapja vissza az egész magyarság oktatásban, nevelésben, kultúrában – jelentette ki a miniszterelnök.
Az alkalmazások használatának széleskörű ösztönzése érdekében megalakul az MI Innovációs Központ.
ELIT10 – Többet érdemelsz elnevezéssel programot indítanak a sportág legjobb versenyzőinek.
Boris Johnson kijelentette az EU-csúcs után tartott televíziós beszédében, hogy ideje felkészülni a megállapodás elmaradására.
Másfél milliárd forintnyi hamis ruhát találtak az M43-as autópályán
Egy török kamion rakományának átvizsgálásakor több mint tízezer, különféle márkajelzésű terméket találtak a NAV munkatársai.
Az autóipari beruházás első ütemben 138 új munkahelyet teremt, a vállalat célja pedig, hogy évente kétmillió alkatrészt gyártsanak
Ez hatalmas esély ez a magyar vállalkozások versenyképessége szempontjából – mondta az ITM államtitkára.
A konszern értékesítési árbevételét és profitját megdobta, hogy a pandémia fokozta a kórházi felszerelések iránti keresletet.
A síelők védelme érdekében egészségügyi óvintézkedéseket vezettek be.
A Schiller-cégcsoport igazi családi vállalkozás, amely a Schiller Péter által 40 éve alapított gumis műhelyből nőtte ki magát. Ma már fia, Gábor ...
Az év első kilenc hónapjában átadott irodamennyiség az egy évvel korábbinak több mint a négyszerese, a keresleti oldal viszont 59 százalékkal visszaesett.
A vádlottak közül hárman 536 millió forintot meghaladó vagyoni hátrányt okoztak.
Az ellenőrzésen a csomagtérben több zsák paprikát találtak, azok közé rejtve pedig több mint 23 kilogramm növényi törmelékkel teli csomagot.
A cégnek ez a harmadik nagy kapacitásfejlesztő beruházása Magyarországon, és legalább száz magyar mérnök dolgozik majd az új technológiákon.
A kanadai Asbestos (azbeszt) város jóhírét és gazdasági lehetőségeit beárnyékolta a saját neve.
„Nagyobb korrupciós ügyről van szó” – fogalmazott az amerikai elnök és úgy vélte, hogy William Barr igazságügyi miniszternek sürgősen ...
Az ügyfelek fizetőképességének fenntartása ugyanúgy érdeke a bankoknak, ahogy a kormányzatnak vagy az egész országnak.
Az intézmény egyre nagyobb szerepet szán a technológiának, az ökológiai gondolkodásnak, valamint a hosszú távú fenntarthatóságnak.
Az ügyletet a Gazdasági Versenyhivatal is jóváhagyta.
Varga Mihály kiemelte, hogy a tavalyi költségvetés lehetővé tette, hogy Magyarország gazdasági teljesítménye az uniós élmezőnybe kerüljön.
Szuga Josihide nem fogja ölbe tett kézzel nézni Kína régiós befolyásának növekedését.
Még több cikk