23 °C, Budapest
23 °C
Budapest
Holnap
29°
Holnapután
26°
Szerda
25°
2020.08.09. , Emõd
vg.hu
VG
A társaság általános vezérigazgató-helyettese azt mondta, hogy azért döntöttek Debrecen mellett, mert a megyeszékhely a régió ipari- és digitális ...
Az MNB a magyar zöld kötvénypiac beindítását tervezi.
A várhatóan jövő elején nyíló élményfürdőbe mintegy 80 – 100 új munkatársra lesz szükség miközben szállodai befektetőket is keres az önkormányzat.
Egy hallgató életében rengeteg költség merül fel, az OTP legújabb alkalmazása segíteni szeretné a tanulókat abban, hogy munkát találjanak.
Csehországban és Szlovákiában szűkíthetik az eladótereket, a magyar Tescókban az anyacég döntésére csoportos létszámleépítések következhetnek.
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlése szerint először kapják kézhez megemelt fizetésüket a szakképzésben oktatók.
A társaság közleményben tájékoztatta a piac szereplőit.
Tállai András szerint nemzetközi szinten is jelentős összegnek számít az a 9200-9500 milliárd forint, amely az intézkedések forrásául szolgál.
Magyar érintettről nem tud a Külgazdasági és Külügyminisztérium, segítséget eddig senki sem kért.
Az Erste a várható magasabb veszteségekre készülve jelentős tartalékot képzett.
Bár kaptunk egy gólt, s talán lesz még egy, de úgy gondolom, hogy ezt a meccset meg tudjuk nyerni – mondta Jelasity Radovan, az Erste Bank Hungary ...
A szakember nemzetközi szervezeteknél megszerzett több mint 20 éves tőkepiaci és befektetési alapkezelői tapasztalattal érkezett a vállalathoz.
A monetáris politika változik az idővel.
Az amerikai és az európai kereslet csökkenése miatt az európai autógyártás volumene akár egynegyedével eshet vissza az idén.
Az uniós közlekedésfejlesztési keret kimerülése miatt a kormány tavaly döntött úgy, hogy a 21 motorvonat megvásárlását hazai forrásból teszi lehetővé.
Pénteken hajnalban jelent a második negyedévről az OTP, majd a délelőtti sajtótájékoztató fókuszában egész biztosan az éves kilátások állnak majd.
A Tesco szerint nem először jelennek meg alaptalan spekulációk a jövőjéről
Az idei év második felét is hatalmas fölénnyel kezdte a TV2 Csoport: az év első hét teljes hónapjára vonatkozóan a piacvezető csatornacsalád ...
Elfogadták a szakszervezetek a Magyar Posta új, alapbéremeléssel járó bérfejlesztési ajánlatát.
Kölcsönt mintegy 1200 vállalkozás kaphat, amelyek legalább 1300 fiatal számára biztosíthatnak majd szakmai gyakorlatot és foglalkoztatási lehetőséget.
A vállalat hatékonyságán a válaszadók 18 százaléka szerint javított a home office.
Hárommilliárd eurót meghaladó veszteséget jelentett a Lufthansa-csoport az első fél évre, több ezer ember bocsátanak el.
A rendkívüli intézkedéseknek köszönhetően az EBITDA margin és az eladósodottság stabil maradt a Waberer's NYrt.-nél a COVID-válság csúcsán is.
Az amerikai szenátus csütörtökön megszavazta azt a kétpárti törvényjavaslatot, amely megtiltja a TikTok kínai videómegosztó alkalmazás ...
A vártnál alacsonyabb kockázati költségek miatt az elemzői várakozásokat felülmúló negyedéves eredményt ért el az OTP csoport.
Az amerikai elnök mindenfajta tranzakciót betiltott a TikTok kínai anyavállalatával, a ByteDance vállalatcsoporttal, valamint a WeChatet működtető ...
A Facebook sem tétlenkedik: a legnagyobb közösségi oldal egy romániai trollfarmot „számolt fel”.
Kanada megszegte vállalásait, Donald Trump odacsapott.
Az amerikai elnök megtiltott minden ügyletet a TikTok videomegosztó kínai anyavállalatával, a ByteDance vállalatcsoporttal, valamint a WeChat ...
K. Ferenc ügyvédje „sem megerősíteni, sem cáfolni” nem kívánta a VG.hu értesüléseit.
A koronavírus-járvány miatt bevezetett intézkedések közül a csökkentett munkaidő és a home office sok vállalkozás esetében hatékonynak bizonyultak,
A koronavírus-járvány miatt bevezetett intézkedések közül a csökkentett munkaidő és a home office sok vállalkozás esetében hatékonynak bizonyultak,
A költségvetési kamattámogatásnak köszönhetően a képzési hitel a felsőoktatási Diákhitellel azonos kamatozás mellett lesz elérhető.
A részvénypiac forgalma 51,95 milliárd forint volt az előző heti 40,03 milliárd forint után.
Még több cikk