32 °C, Budapest
32 °C
Budapest
Holnap
26°
Holnapután
31°
Szerda
29°
2019.08.18. , Ilona

HR

Aradi Sándorné Csonka Erzsébet 1919. augusztus 14-én született.
Nem garantálható a biztonságos betegellátás Magyarországon – ezt a súlyos megállapítást egyenesen a Magyar Orvosi Kamara elnöke tette a napokban. Az orvoselvándorlás, illetve a magyar kormány – az egészségügyet harmadrangú területként kezelő – politikája miatt az egészségügy helyzete ...
A Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem programot minden eddiginél szélesebb körben, a Kárpát-medence teljes magyar gazdatársadalmát bevonva szervezte meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magosz: Igal adott otthont szombaton a somogyi búzaösszeöntésnek.
Műszaki hiba miatt fel kellett adnia a Herczig Norbert, Ferencz Ramón kettősnek a rali Európa-bajnokság hatodik, csehországi futamát.      A menedzsment ... The post Rali Eb – Feladta a cseh futamot a Herczig, Ferencz kettős appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Műszaki hiba miatt fel kellett adnia a Herczig Norbert, Ferencz Ramón kettősnek a rali Európa-bajnokság hatodik, csehországi futamát.
Műszaki hiba miatt fel kellett adnia a Herczig Norbert, Ferencz Ramón kettősnek a rali Európa-bajnokság hatodik, csehországi futamát.
Műszaki hiba miatt fel kellett adnia a Herczig Norbert, Ferencz Ramón kettősnek a rali Európa-bajnokság hatodik, csehországi futamát.
Műszaki hiba miatt fel kellett adnia a Herczig Norbert, Ferencz Ramón kettősnek a rali Európa-bajnokság hatodik, csehországi futamát.
A walesi válogatott először kerül majd a 2003 óta vezetett világranglista élére.
Műszaki hiba miatt fel kellett adnia a Herczig Norbert, Ferencz Ramón kettősnek a rali Európa-bajnokság hatodik, csehországi futamát. A menedzsment vasárnapi közleménye szerint a Mol Racing Team párosa az 5. gyorsasági szakasz után mindössze 13 másodpercre volt a dobogótól, azonban olajnyomás ...
Maga soha nem gyilkolt, de fanatizált követőit brutális tettekre utasította. Démoni tekintete és homloktetoválása a retinákba égett. Charles Manson árnya Quentin Tarantino Volt egyszer egy... Hollywood című új filmjében is kísért.
Research group Forensic Architecture collected footage to use in European court of human rights Newly collated evidence documenting Russian military involvement in the conflict in Ukraine will be used to bolster legal claims against the Russian state by Ukrainian volunteer fighters. Forensic Architecture, a ...
Ha nem érezzük magunkat erősnek és jókedvűnek, az jelezhet rosszabbat is, mint gondolnánk. A depresszió ugyanis a demencia egyik legkorábbi tünete, a memóriaproblémák előtt már jóval korábban lehet ezt érzékelni. ...
Nikolics Nemanja két góljával a Chicago Fire 2-0-ra legyőzte a Philadelphia Union együttesét az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS).
A 19 éves budapesti Balogh Eleni nyerte el idén a Miss Balaton címet, egyúttal ő lett a közönségszavazás győztese is, sőt az egyéves modellszerződését is ő kapta. Az első udvarhölgy Kulin Brigitta lett, aki egyben a közönségszavazás harmadik helyezettje lett, míg a második udvarhölgynek ...
Az 1989-es határnyitás első lépését jelentő páneurópai piknik 30. évfordulójára Sopronba érkezik Angela Merkel német kancellár. De hogyan alakultak a két ország kapcsolatai az elmúlt években?
A Ryanair dolgozóit képviselő ír, brit, spanyol és portugál szakszervezetek sztrájkot terveznek a következő hetekben, elsősorban azért, mert a tavalyi sztrájkokkal kiharcolt béremelések ellenére továbbra is elégedettlenek a pilóták béreivel. Az már biztos, hogy a brit pilóták felét képviselő ...
Drágulnak szeptembertől az alapélelmiszerek: a hús és hústermékek ára átlagosan nyolc százalékkal nő, de többe kerül a tej, a kefir és a sajt is. A somogyi kereskedők és üzletláncok ártárgyalásai lassan a végéhez közelednek a beszállítókkal.
Los Angelesben pénteken elhunyt Peter Fonda amerikai filmszínész-rendező - jelentette be a sztár családja pénteken este kiadott közleményében. Fonda 79 esztendős volt. Fonda tüdőrákban szenvedett, és az ennek következtében fellépett komplikációk miatt hunyt el.
Még több cikk