14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
21°
Kedd
23°
2020.05.30. szombat, Zsanett, Janka

HR

Még ha erkölcsileg, járványügyileg, gazdaságilag vagy jogilag úgy is tűnhetne, hogy szükséges a rendkívüli jogrend és a rendeleti kormányzás, arra már magyarázat és felmentés sincs, hogy Orbán a konszenzus helyett továbbra is a permanens szellemi-politikai polgárháború újabb csatáit vívja.
Minden Covid–19 betegekkel kapcsolatba kerülő és potenciálisan érintett dolgozó az AEEK, illetve az Operatív Törzs iránymutatása szerint a betöltött munkakörének megfelelően elméleti, és gyakorlati oktatásban részesült mind a Makói és a Hódmezővásárhelyi Tagintézményben – közölte ...
Ajánló - Az én kis családom: hétköznap délutánonként a TV2 Comedy-n!
Ajánló - BoJack Horseman: ötödik évad ma este dupla résszel a TV2 Comedy-n!
Munkaerő támogatása, avagy második szakaszába lépett a koronavírus elleni küzdelem III.
Második szakaszába lépett a koronavírus elleni küzdelem, egyre több vállalatnál indul be a termelés, és térnek vissza a dolgozók. Az egyik nagy vállalatirányítás szoftvereket gyártó társaság szakértői közzétették ajánlásukat a járványhelyzet miatti készültség fokozatos lazításának ...
Cengage, a global education and technology company, today announced the establishment of a new international division to provide direct service to the Canadian higher education market. The announcement follows the decision by Nelson, the company’s longtime Canadian publishing and distribution partner, to withdraw ...
Az Egyesült Államokban megint kiderült, hogy kínos és veszélyes tud lenni, ha fehérként kritizálja az ember – látszólag nem faji alapon – a nem fehér embertársait. Kis kultúrharc-körkép kommentháborúval, bónusz kutyasétáltatással.
Bár a koronavírus-járvány miatt elmarad a Nagy-Szín-Pad! tehetségkutató verseny, a szervezők kihirdették a győzteseket.
Három hónap alatt több mint hatszázan tettek személyes vagy vállalkozásukon keresztül céges felajánlást a koronajárvány és a karantén negatív hatásainak ellentételezésére. Túllépte a 10 milliárd forintot a Felajánlásmérő.
A 2030-ig előretekintő program megvalósítása érdekében megfeszített munka folyik, amely Kásler Miklós szerint hónapokon belül elkezdődik.
A NAV értesíti az érintett dolgozókat.
A CEU közgazdász professzora szerint 5 százalékos visszaesés jöhet a gazdaságban, ha nem jön egy következő járvány az év második felében. Csaba László arról is szólt, hogy a kormányt korábban főként a gazdasági teljesítménye miatt választották meg, ez viszont most gyengülni fog.
Az eddig elért eredményekről számolt be az orvostudományi kutatási konzorcium az eddig elért eredményekről a kórházak főigazgatóinak.
Még több cikk