31 °C, Budapest
31 °C
Budapest
Holnap
26°
Holnapután
31°
Szerda
29°
2019.08.18. , Ilona

KÜLÖNVÉLEMÉNY

Rendkívül súlyos fennakadásokra számít a brit kormány egy lapértesülés szerint abban az esetben, ha október 31-én megállapodás nélkül szűnik meg a brit európai uniós tagság.
A Magyarországot nyugati-keleti irányban átszelő, leendő M9-es autópályáról egyeztetett Szita Károly, Kaposvár kormánypárti polgármestere és Vári Attila, Pécs kormánypárti polgármester-jelöltje – hangzott el az M1 aktuális csatornán.
Ezúttal viszont nem a honlap által kijelölt úton indultunk el, inkább a tájokozódási pontatlanságok miatt, mintsem önszántunkból.
Most először nemcsak az Isonzó völgyébe és a Doberdóra jutottak el az érdeklődők, hanem a Piave folyó melletti harcterekre is. Pintér Tamás hadtörténésszel beszélgettünk.
Most először nemcsak az Isonzó völgyébe és a Doberdóra jutottak el az érdeklődők, hanem a Piave folyó melletti harcterekre is. Pintér Tamás hadtörténésszel beszélgettünk.
Diákhitelt igényelnétek, de nem tudjátok, mekkora összegre lenne szükségetek a kiadásaitokra havonta?
Aradi Sándorné Csonka Erzsébet 1919. augusztus 14-én született.
Az elmúlt húsz évben Dánia a világvezetővé nőtte ki magát a robotika terén. A legfrissebb adatok komoly lehetőséget mutatnak a jövőbeni növekedésre, az export és a foglalkoztatás élénkülésére a dán robotikai iparban. A robotipar természetesen élni akar a lehetőséggel, és ezért öt ...
Nem garantálható a biztonságos betegellátás Magyarországon – ezt a súlyos megállapítást egyenesen a Magyar Orvosi Kamara elnöke tette a napokban. Az orvoselvándorlás, illetve a magyar kormány – az egészségügyet harmadrangú területként kezelő – politikája miatt az egészségügy helyzete ...
A korábbi elképzelésekben még úgy szerepelt Pécset elkerüli az M9-es.
A Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem programot minden eddiginél szélesebb körben, a Kárpát-medence teljes magyar gazdatársadalmát bevonva szervezte meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magosz: Igal adott otthont szombaton a somogyi búzaösszeöntésnek.
Műszaki hiba miatt fel kellett adnia a Herczig Norbert, Ferencz Ramón kettősnek a rali Európa-bajnokság hatodik, csehországi futamát.      A menedzsment ... The post Rali Eb – Feladta a cseh futamot a Herczig, Ferencz kettős appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Szombaton baleset történt az autópályán.
Jubiláltak, szórakoztak, elismeréseket adtak át.
Még több cikk