8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2020.02.24. hétfõ, Mátyás

KÜLÖNVÉLEMÉNY

A kormány kiemelten támogatja a kerékpáros infrastruktúra fejlesztését – tájékoztatott az ITM.
Újabb idős beteg veszítette életét az új koronavírus okozta fertőzés következtében az északnyugat-olaszországi Lombardia tartományban, ahol már 160 fölé emelkedett ... The post Koronavírus – Emelkedett a halottak és a fertőzöttek száma is Észak-Olaszországban appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Nagy a sírás-rívás Gyöngyöspatán – így képzeli el az ország más részén lakó egyszeri ember az ottani helyzetet, ugyanis naponta hallja a híreket arról, mennyire lehetetlen helyzetbe kerülne a település, ha kifizetné azt a pénzt, amit a bíróság a szegregáció következtében elszenvedett ...
A kormány kiemelten támogatja a kerékpáros infrastruktúra fejlesztését, és azokat a programokat, amelyek ösztönzik az embereket a minél több, és ... The post ITM: a kormány kiemelten támogatja a kerékpáros infrastruktúra fejlesztését appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Hatalmas károkat okoznak Escobar magánállatkertjének a vízilovai, ezért a sterilizálásuk mellett döntöttek. A szakértők szerint lehetséges, hogy így sem tudják majd kordában a populáció növekedését.
Meghalt életének 84. évében Csukás István, a nemzet művésze - közölte Facebook-oldalán az Újszínház.
Hamarosan elindul a nyugdíjkötvény, a lekötési kötelezettség legalább tíz év lesz - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter az mfor.hu-nak adott interjúban.
Róma - Újabb idős beteg veszítette életét az új koronavírus okozta fertőzés következtében az északnyugat-olaszországi Lombardia tartományban, ahol már 160 fölé emelkedett a betegek száma.
Az özvegyi nyugdíj összege függ-e attól, hogy hány valaki gyermeket nevel?
Meghalt életének 84. évében Csukás István, a nemzet művésze - közölte Facebook-oldalán az Újszínház. Csukás Istvánt hétfőn érte a halál.
Listákkal és hírességekkel tette sikeressé üzleti magazinját a Forbes kiadója
30 éve, 1990. február 24-én halt meg Malcolm Forbes amerikai sajtómágnás, a Forbes üzleti magazin kiadója, aki megalapította a Forbes Investort kiadó Befektetői Tanácsadó Intézetet.
A Lufthansa és Turkish Airlines közös vállalataként alapított SunExpress a társadalmi felelősségvállalás stratégiájának részeként számos környezetvédelmi akciót hajt végre.
Megkezdődött a vizsgálata annak a tizenegy középiskolás lánynak, két tanáruknak és a két sofőrnek, akik Olaszországból tértek haza és a koronavírus miatt karanténba kerültek - mondta Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet osztályvezető főorvosa.
Csukás István Kossuth-díjas költő, író 83 éves volt.
Széleskörű és célzott intézkedéseket szorgalmazott Demeter Márta.
Dr. Łuszcz Viktor fő szakterülete a versenyjog és a szellemi tulajdonjog.
A magyar Szakács és Cukrász Nemzeti Válogatott bronzérmet szerzett Stuttgartban, a Kulináris Olimpián.
A lekötési kötelezettség legalább tíz év lesz.
Közel ötszáz autót ellenőriztek.
A KDNP-s Nacsa Lőrinc a Bayer show-ból üzent a börtönbiznisz-ügyben, “hogy a baloldaliak is értsék”: 35 CT ára az elítéltek kártérítésére már megítélt 8,5 milliárd. “Az engedtessék meg nekünk, hogy egy bírói ítéletre is mondhassunk véleményt, hogy szerintünk ez nonszensz” - tette hozzá.
Hamarosan elindul a nyugdíjkötvény, a lekötési kötelezettség legalább tíz év lesz - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter az mfor.hu-nak adott interjúban.
Megyei konferenciákat szervez a kormány által létrehozott pedagóguskar az alaptantervről, talán még a miniszteri biztos is ott lesz, ha tud – írja a HVG .
Varga Mihály interjút adott az mfor.hu-nak. Mint mondta, nem zárható ki, hogy mégsem lesz iparűzési adó módosítás. Ez ellen még fideszes önkormányzatok is tiltakoztak. De nem is biztos, hogy lenne kiesés az önkormányzatoknál, mert a versenyképesség javulna - mondta a pénzügyminiszter.
A légiforgalmi irányítók által használt alkalmazások fejlesztésén és tesztelésén dolgoznak majd a munkatársak.
Még több cikk