7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
10°
Holnapután
Kedd
2020.10.24. szombat, Salamon

KÜLÖNVÉLEMÉNY

Északi szomszédunknál éjfélkor életbe lépett a kijárási tilalom.
Fennmarad az adócsökkentés a Széchenyi Pihenő Kártyánál 2021. június 30-ig, ha a parlament megszavazza a javaslatot, így jövőre csak 15 százalékos közterhet kell fizetni a Szép-kártyára utalt összegek után - mondta Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára.
Életbe lépett a kijárási tilalom Szlovákiában
Kijárási tilalom lépett érvénybe szombaton Szlovákiában.
A Magyar Nemzetnek nyilatkozó szakszervezeti vezető szerint emelkedtek a kockázati tényezők.
A pénz munkahelyvédelmi és munkaegészségügyi intézkedések utólagos refinanszírozására költhető.
A 44 éves férfi az 50 éves párjával együtt a helyszínen meghalt.
A szakszervezet kifogásolja, hogy az üzemben tavasszal a termelés visszaesésére hivatkozva csökkentették a dolgozói létszámot, az elmúlt időszakban azonban a megrendelések emelkedése nyomán munkaerőhiány lépett föl. A vállalkozás tudatta: cégvezetés folytatni kívánja a kollektív szerződés ...
A járványügyi védekezés szabályainak további szigorítását szorgalmazzák a kiskereskedelem munkavállalói, mivel az országos fertőzöttség terjedésével meredeken megugrottak a napi tömeges fogyasztásban is a kockázati tényezők - közölte a Magyar Nemzettel Bubenkó Csaba, a Kereskedelmi Dolgozók ...
A képzésekbe mostanáig közel 9 ezren kapcsolódtak be, az elfogadott üzleti tervvel rendelkezők száma pedig meghaladja a 6 ezret.
Míg az adó a felére csökken, addig kedvezményes adókulccsal adható összeg csaknem megduplázódik.
A legtöbben még mindig a szociális ellátórendszer valamelyik intézményéből kerülnek utcára.
Az Európai Unió Tanácsa is jóváhagyta Magyarországnak a munkahelyvédelmi program (SURE) keretében benyújtott 504 millió eurós hitelkérelmét. Ezzel Magyarország is csatlakozott ahhoz a 16 uniós tagállamhoz, amelyeknek kérelmét elfogadta a Tanács - közölte a Pénzügyminisztérium.
Fennmarad az adócsökkentés a Széchenyi Pihenő Kártyánál 2021. június 30-ig, ha a parlament megszavazza a javaslatot, így jövőre csak 15 százalékos közterhet kell fizetni a Szép-kártyára utalt összegek után– tájékoztatta az MTI-t Izer Norbert. The post Még fél évig maradhat a Szép-kártyák ...
A fővárosi agglomeráció olcsóbb településein az autós ingázás költségeinek figyelembevételével együtt is jobban megéri lakást venni, mint Budapest frekventált kerületeiben az OTP Ingatlanpont szakértői szerint.
Az Európai Unió Tanácsa is jóváhagyta Magyarországnak a munkahelyvédelmi program (SURE) keretében benyújtott ötszáznégy millió eurós hitelkérelmét, ezzel Magyarország is csatlakozott ahhoz a tizenhat uniós tagállamhoz, amelyeknek kérelmét elfogadta a Tanács – közölte a Pénzügyminisztérium ...
Budapest - Az adóügyi könnyítés minden 2021. június 30-ig Szép-kártyára utalt összegre lesz érvényes.
Zöld lámpát kapott a magyar kérelem, 500 millió euró hitelhez jut hazánk a munkahelyvédő programok refinanszírozására. The post Magyarországnak is jut uniós munkahelymegőrző hitel appeared first on Vásárhely24 .
Már világszerte elérhető a BBC apró szerkezetének frissített változata, mellyel a legkisebbek sajátíthatják el a programozási szemlélet alapjait. Ez nem csak annak hasznos, akiből programozó lesz.
Már javában tart a 2021-es keresztféléves felvételi eljárás - mutatjuk, milyen képzéseket találtok idén a meghirdetett szakok között.
Budapest - Az Európai Unió Tanácsa is jóváhagyta hazánknak a munkahelyvédelmi programra benyújtott 504 millió eurós hitelkérelmét.
Zöld lámpát kapott a magyar kérelem, 500 millió euró hitelhez jut hazánk a munkahelyvédő programok refinanszírozására.
Még több cikk