11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2019.12.09. hétfõ, Natália

KÜLÖNVÉLEMÉNY

Washington - Az agyonlőtt elkövető, a szaúdi állampolgár Mohamed Száed Alsamráni  vélhetően egyedül cselekedett.
Hazánkban is egyre kevésbé kell magyarázni, hogy létjogosultsága van a business és life coach szakmának. A világtrendhez hasonlóan itthon is több nő választja ezt a hivatást, a jelenséget sokan az érzelmi intelligenciához kötik, de szocializációs és gazdasági okai is vannak, hiszen a nőknek ...
Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a 2020-as emelt szintű érettségi tételeket történelemből is. Itt a lista.
Pár vendéglátóhely adja a bevétel és a nyereség felét, sok kisebb hely alig jelent be dolgozót a bulinegyedben. Az állam jól jár, a mellékhatásokat elviselő kerület bukik.
A Népszava szerint az idős, képzetlen nők vannak a legrosszabb helyzetben, ők tudnak a legnehezebben kitörni a közmunkából.
Szabó János gazdasági vezérigazgató-helyettes saját kezdeményezésére távozik a Magyar Telekomtól 2020. február 29-i hatállyal. „A Magyar Telekom nevében ezúton is szeretnék köszönetet mondani Szabó Jánosnak másfél évtizedes szakmai és vezetői munkájáért, amellyel nagyban hozzájárult ...
Csodás irodákban dolgoznak a hazai szolgáltató központok, hiszen töretlenül népszerű Budapest és a magyar nagyvárosok a globális szolgáltató központok (BSC-k The post Csodás irodákban a hazai BSC-k és SSC-k appeared first on Ingatlanhírek .
A Népszava olyan egyetemistákat kísért el egy kórházba, akik hetente többször játszanak vagy nyelvet tanulnak súlyos beteg gyerekekkel.
Egyre több hír szól arról, hogy megszűnőben van az amerikai pénznem abszolút hatalma, amiben a legújabb védővámakciók miatt szinte az egész világ kezd érdekeltté válni. De vajon háttérbe lehet-e szorítani vagy ki lehet iktatni? Egyelőre nem úgy tűnik. A Hetek cikke.
Az idős, képzetlen nők tudnak legnehezebben kitörni a közmunkából.
Egy hete jelent meg az Európai Bizottság (EB) egészségügyi országjelentése, az Emmi közleményben reagált. A Napi.hu kommentárja.
A Szülői Hang Közösség segédletet készített azon szülők számára, akik januárban gyermekük további egy év óvodai nevelését kérvényezik az Oktatási Hivatalnál.
A Fidesz-logika visszanyalni látszik, legalábbis így kellene lennie, ha legalább némi következetességet magukra erőltetnének. Úgy tűnik, akik vuduzott hívők, nem igénylik, akik gondolkodnak, azoknak hiába tépnék a szájukat. …hogy ne Németh Szilárd jelentse Magyarországon a kultúrát! Juszt ...
Megujjaztak egy színésznőt, de Karácsony ma a gaztettet egy évig titkoló elvtársáért tüntet
Hányingerkeltő az egész történet, mint minden, ami a balliberális „kultúrához” kapcsolódik. Megfogdosta egy színésznő nemi szervét Gothár Péter rendező, és ezt az aberrált bűncselekményt egy évig próbálta eltussolni a Katona József Színház igazgatója, Máté Gábor. Ám züllöttségben ...
A vezető rezidensi rendszer bevezetését, a gyakorlati képzésben résztvevő fiatal orvosok fizetésének rendezését, valamint a szervezet megerősítését is célként tűzte ki a Magyar Rezidens Szövetség (MRSZ) két hónapja megválasztott új elnöke, dr. Báthori Gergő.
A 2020-ban induló külföldi nyelvtanfolyamokra nem csak csoportosan, egyénileg is ki lehet majd utazni. Összegyűjtöttük a jelenleg ismert infókat, szabályokat.
Még több cikk