-1 °C, Budapest
-1 °C
Budapest
Holnap
-5°
Holnapután
-3°
Szerda
2020.01.19. , Sára

KÜLÖNVÉLEMÉNY

A pesti gettó felszabadításának 75. évfordulójára emlékeztek a Dohány utcai zsinagógában. Hazaszállították az Iránban lelőtt utasszállító ukrán áldozatainak földi maradványait. A líbiai fegyverembargó betartásában állapodtak meg a konfliktusban érdekelt országok. A nap legfontosabb hírei január 19-én.
Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat az alföldi városban született, kétszeres Kossuth-díjas színművész nevét viselő művelődési központban vasárnap. ...
Marcus Babbel is reportedly the next A-League coach to go but club leadership shares his failure The prevailing wisdom when a football club is underperforming is that you can’t sack all the players, so you may as well sack the coach. Often said coach has contributed significantly to the club being in that situation ...
Rendező: Fred Cavayé Szereplők: Dany Boon, Laurence Arné, Noémie Schmidt, Patrick Ridremont, Stéphan Wojtowicz
Az LMP szerint azonnali 300 milliárd forintos "gyorssegélyre" lenne szüksége az egészségügynek, amely fedezné a munkavállalók bérének emelését és a szükséges beruházásokat. Kanász-Nagy Máté, az ellenzéki párt országos elnökségének titkára vasárnapi sajtótájékoztatóján azt mondta, nem ...
Úgy gondolják már késő felzárkóztatással orvosolni a hátrányokat.
Hitel itthon? Ausztriában, Németországban vagy a manapság gyakran Magyarország második legnagyobb városának titulált Londonban dolgozol, de semmi pénzért nem adnád The post Külföldi jövedelem, de magyar hitel – lehetséges ez? appeared first on Ingatlanhírek .
Ki ne hallgatná szívesen egy pár hónapos kisgyerek gügyögését. Minden szülő rajong érte, ha babáját megnevettetheti, vagy amikor egyszerűen belelendül a magyarázásba a család új tagja. A tüneményes pillanatokat, mindenki szívesen örökíti meg az utókor számára. Ez azzal az AC/DC rajongó ...
Száz éve, 1920. január 20-án született Riminiben Federico Fellini, az egyik legnagyobb olasz filmes, akit első olaszként jelöltek rendezői Oscar-díjra, ... The post Federico Fellini 100 éve született appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
A második világháború befejezése után, már békeidőben, a csehszlovák hadsereg katonái magyar és német civil lakosokat mészároltak le.
Az elismeréseket Márki-Zay Péter polgármester adta át.
Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat az alföldi városban született, kétszeres Kossuth-díjas színművész nevét viselő művelődési központban vasárnap.
Tömeges madárpusztulást okoztak a klímaváltozás miatti hőhullámok a Csendes-óceánban. Több tízezer madarat sodort ki a víz 2015 közepe és 2016 eleje között az Egyesült Államok nyugati partjaira és Alaszka partvidékeire.
Még több cikk