19 °C, Budapest
19 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
16°
Kedd
2020.03.28. szombat, Gedeon

Motiváció

Kiválogattunk néhány remekművet A Netflixnek hála most már Magyarországon is népszerűvé vált egy olyan felület, ahol el lehet érni számos meghatározó japán animációs sorozatot. Ezekből válogattuk össze a legjobbakat.
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara szerint akár 2-3 évbe is beletelhet a válságkezelés. Részletes javaslatot dolgoztak ki a kormány számára, ám választ egyelőre nem kaptak.
Adásból kimaradt: Ismét nagy feladat előtt állnak a magyar exatlonisták. A Bajnokok férfi tagjai hatalmas motivációt éreznek a megmérettetés előtt. Úgy érzik, kicsit lazábban kell az összecsapáshoz állniuk, és akkor esélyük nyílhat a győzelemre.
Otthon, home office mellett is.
A tokiói kvótás öttusázó, Demeter Bence pályafutásának nem vet véget az olimpia elhalasztása, ám felkészülését megnehezíti a világkupák törlése.
A jobbágyok, a nemesek és a különféle felekezetek érdekei közt kellett egyensúlyoznia II. Rákóczi Ferencnek
344 évvel ezelőtt, 1676. március 27-én született II. Rákóczi Ferenc. Huszonhét évesen állt a róla elnevezett szabadságharc élére, lett röviddel ezt követően erdélyi fejedelem, majd Magyarország vezérlő fejedelme.
Ingyenesen elérhető Home Office chatbottal segíti a hazai cégeket a ChatBoss Team The post Rohamtempóban digitalizálnának a magyar cégek: gyógyír lehet a válságra a mesterséges intelligencia appeared first on technokrata .
Vanessa Bryant has shared a sweet video of her late husband Kobe Bryant. The 37-year-old wife of the late basketball star took to Instagram on Thursday (March 26) to post the clip. In it, Kobe talks about coaching their daughter Gianna, who tragically passed away along with Kobe and seven other victims in a helicopter ...
Drasztikusan csökkent a vendégforgalom a szexmunkások körében, akik sokszor még egymást is marják, hogy a koronavírus-járvány közepette ki mennyire viselkedik felelősen. Azok a prostituáltak, akik még állják a sarat, az el-elmaradozó törzsvendégeik segítségével igyekeznek túlélni, ...
A Bika szedje össze a gondolatait. Napi horoszkóp!
Decision to be made collectively with all 20 teams involved Clubs concerned about cash-flow problems Premier League footballers are likely to accept wage deferrals as clubs look to ward off financial problems caused by the coronavirus pandemic. With all football in England suspended until 30 April at the earliest ...
Talán Magyarországon ma még paranoiásnak tűnik a szájmaszkhordás, az állandó cipőtalp- és ruhafertőtlenítés, viszont, ha egy társadalom többsége képes saját elhatározásából átállni erre a működésmódra, van esélye a vírus elleni háborúban.
A csalódott olaszok kínaira cserélik az EU-s zászlókat – ezzel a címmel jelent meg híradás a kormány által is támogatott...
Korábbi álláspontját megváltoztatva bűnösnek vallotta magát csütörtöki bírósági meghallgatásán az az ausztrál férfi, aki a muzulmán pénteki ima idején 51 embert lőtt agyon két mecsetben tavaly az új-zélandi Christchurch városában.
Korábban tagadta a vádakat az ausztrál férfi, aki 51 emberrel végzett tavaly Új-Zélandon.
Bűnösnek vallotta magát az Új-zélandi tömeggyilkosság gyanúsítottja.
Még több cikk