25 °C, Budapest
25 °C
Budapest
Holnap
19°
Holnapután
17°
Csütörtök
16°
2019.04.22. hétfõ, Csilla

Motiváció

A következő futamban Rákóczi Reni küzdött meg a bónuszért. Vajon mennyire volt motivált?
Thomas Hitzlsperger has put the responsibility on players to get the club out of trouble after sacking Markus Weinzierl As Markus Weinzierl made his way into the WWK Arena on Saturday, his mood appeared to match the sun seeping through the rafters, as he waved smiling to familiar faces in the stands of the ...
Nagy erőkkel zajlik a nyomozás a Notre-Dame leégésének ügyében, egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy a lift és egy rövidzárlat lehet a felelős a lángtengerért.
A macskánkról átragadt élősködők még jó irányba is terelhetik az életünket.
A szerencsésebbek számára a depresszió nehezen értelmezhető jelenség. Sokan szeretnék azt hinni, hogy ez csak egy bal lábbal indított nap, amin pár poénnal vagy bátorítónak gondolt mondattal átsegíthetik barátjukat, szerettüket. Sajnos ez ennél sokkal összetettebb.
Nem tökéletesnek kell ahhoz lenni, hogy vonzó légy.
Szokása szerint otthon, Baján tölti a húsvéti ünnep napjait Hosszú Katinka, de a testmozgásról ott sem mond le.
Egy speciális agyi mechanizmus segít nekünk ebben.
Tóth Vera Instagram-oldalán osztotta meg az örömteli pillanatait, egyik barátnőjével mókázott a fotón.
Több hónapos elképesztő küzdelem után eljött a végső összecsapás ideje! Az Exatlon Hungary négy harcosa pénteken este a Döntőbe vívott elképesztő csatát azért, hogy bekerüljenek a hétfő esti Szuperdöntőbe, ahol már csak két ember szállht versenybe a 20 millió forintos fődíjért!
Még több cikk