32 °C, Budapest
32 °C
Budapest
Holnap
26°
Holnapután
31°
Szerda
29°
2019.08.18. , Ilona

Motiváció

Most először nemcsak az Isonzó völgyébe és a Doberdóra jutottak el az érdeklődők, hanem a Piave folyó melletti harcterekre is. Pintér Tamás hadtörténésszel beszélgettünk.
„A különbség a között, amit megteszünk és amire képesek lennénk, megváltoztatná a világot.” (Mahatma Gandhi)
Miért segítesz másokon, ha semmilyen hasznod nem származik belőle?
It was an extraordinary finale and, amid the high drama of stoppage time, there were even some Manchester City supporters who happily left the stadium, believing they had just seen their team score a dramatic 92nd-minute winner. What they had not accounted for was VAR deciding, after far too long, that the shot from ...
Szentek és keresztek. Kinek mi jár
Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek. Így kaphatod meg az egyik legmagasabb állami kitüntetést, a Magyar Érdemrend tisztikeresztjét: Buzizzál egyet – “Inkább egy jéghideg Pepsi Katával, mint egy meleg Coca Cola Robival.” Szolgáld ki Mészáros Lőrinc gyerekeit, ha beteszik a lábukat a városodba, ...
Végre éld át a flow-élményt!
Futás és flow: lehet tudatos, vagy spontán élmény, mindenesetre érzésre az, amikor eszméletlenül jól érzed magad futás közben!
Bezzeg a számítógépes trükköket díjazzák.
Ha a nemfideszes, helyben népszerű polgármester felenged potyautasnak a listájára, akkor ő jó ellenzéki. Ha viszont nem enged fel, mi több, megdolgoztat azért az 1-2 képviselői helyért, rögtön indul az összefogásista hiszti.
A szlovén filozófus legújabb könyve elárulja, Marxnak „gyakran igaza volt, de sokkal inkább betű szerinti értelemben, mint arra maga is számított.”
Még több cikk