10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2019.12.09. hétfõ, Natália

Önfejlesztés

A 2020-ban induló külföldi nyelvtanfolyamokra nem csak csoportosan, egyénileg is ki lehet majd utazni. Összegyűjtöttük a jelenleg ismert infókat, szabályokat.
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara vezeti a jogtudományi képzéseket indító intézmények hallgatói rangsorát, míg az oktatói kiválóság alapján összeállított rangsor élén a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara áll. Már elérhető a HVG 2020-as rangsora.
Többen érkeztek továbbképzésre Szaúd-Arábiából. Az egyik pilóta kezdett el lövöldözni.
Terrorcselekményként vizsgálják a floridai katonai támaszponton elkövetett lövöldözést – jelentette be a floridai  Pensacolában tartott  sajtótájékoztatóján vasárnap a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) munkatársa. Rachel Rojas elmondta, hogy az agyonlőtt elkövető, a szaúdi állampolgár ...
A merénylő azt állította, hogy az amerikaiak muszlimellenesek.
Mindennap fontos időt találnunk, amelyet csak gyerekünkre szánunk, amikor kizárólagosan ő kap szeretetet és figyelmet tőlünk. Valószínűleg neki is és nekünk is ezek lesznek a nap legkülönlegesebb pillanatai.
Ady Endre az egyik legnagyobb költőnk, verseit számos nyelvre lefordították. Ti mennyire ismeritek? Lefordítottuk néhány versét angolra, a Google fordítója segítségével - így is megismeritek?
Szerbiában majdnem 800 nyugdíjas buszsofőr dolgozik, de egész Európában olyan nagy a munkaerőhiány ebben a szakmában, hogy máshol is elkerülhetetlen lesz az idősek beültetése a volán mögé – írja a napi.hu .
Meghosszabbodott a felnőtté válás folyamata. Elkészült az első olyan magyar kutatás, amely egyszerre vizsgálta a felnőtté válás folyamatának több dimenzióját.
Az egzisztenciális lett a Dictionary.com online szótár szerint az év szava idén.
Mi a coaching és mikor érdemes igénybe venni? A coaching egy inspiráló munkakapcsolat, amelynek a lényegét leginkább abban lehet megragadni, hogy az együtt gondolkodás és közös munka révén kidolgozhatja a saját, egyedi megoldásait az aktuális vagy jövőbeli kihívásaira , legyen az magánéleti ...
Minden fontos dolog egy helyen Kiderültek a PISA-eredmények, több időt adnának a szülőknek arra, hogy kérelmezhessék hatéves gyermekük beiskolázásának halasztását, itt vannak a legfrissebb felsőoktatási rangsorok. Ezek voltak a hét legfontosabb oktatási hírei. eduline.hu
Mindent elolvastatok, amit kellett? Ebben a kvízünkkel tesztelhetitek tudásotokat, mennyire ismeritek fel a kötelező olvasmányokat a hőseik alapján.
A társulat a magyarországi partnere a világhírű intézmény Cirque du Monde elnevezésű szociális cirkuszprogramjának, amely a cirkuszművészet eszközeit alkalmazza a fiatalok személyiségének és szociális képességeinek fejlesztésére.
Hazánkban is egyre kevésbé kell magyarázni, hogy létjogosultsága van a business és life coach szakmának. A világtrendhez hasonlóan itthon is több nő választja ezt a hivatást, a jelenséget sokan az érzelmi intelligenciához kötik, de szocializációs és gazdasági okai is vannak, hiszen a nőknek ...
Szó lesz a fiatalok lakhatásáról, iskolai nyelvoktatásról és a pedagógus hallgatókról is - már ha az új helyettes államtitkár elfogadja a felhívást.
Debrecen - A jelen kor kihívásainak való megfelelés elengedhetetlen eleme a beavatkozó szervek szoros együttműködése, ilyen összefogás mintapéldája lehet a Hajdú-Bihar és a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságok kapcsolata is.
Szakpszichológusok elhelyezésén és a házirend szigorításán gondolkodnak abban az iskolában, ahol csütörtökön egy diák többször megszúrta tanárnőjét - hangzott el az M1 Híradójában.
Idén 19. alkalommal adták át a több világhírű magyar tudós tudományos karrierjét is elindító Rátz László tanár úrról elnevezett életműdíjat, az elismerést nyolcan vehették át.
Hamarosan elkezdődik a keresztféléves felvételi ügyintézési időszaka, de mikor derülnek ki a ponthatárok? Itt a pontos dátum.
Hazánkban is egyre kevésbé kell magyarázni, hogy létjogosultsága van a business és life coach szakmának. The post A nők egyértelműen alkalmasabbak coach-nak, mint a férfiak appeared first on technokrata .
A köznevelési tárca valós érvek alapján dönt az iskolaérettségi vizsgálatról - hangsúlyozta pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi).
Még több cikk